top of page

Fernando Maselli

Fernando Maselli is geboren in Buenos Aires in 1978, studeerde Schone Kunsten en verhuisde later naar Madrid, waar hij zijn carrière begon bij grote Spaanse reclamebureaus en professionele opdrachten uitvoerde voor merken als Coca-Cola, Mercedes-Benz, Vodafone, Toyota, BBVA , Movistar, Samsung, Repsol en nog veel meer. Hiervoor ontving hij vele onderscheidingen op internationale reclamefestivals zoals Cannes, El Sol, FIAP of One Show. In 2008 begon hij samen te werken met het tijdschrift Madriz en maakte hij een reeks projecten die de covers en binnenpagina’s illustreerden van 15 edities, later gaf hij een boek uit rond dit project. In deze serie, met Madrid als rode draad, ontwikkelt Fernando zijn bijzondere visie op deze stad, waar symmetrie, compositie en licht uitgroeien tot de belangrijkste elementen.

Naast zijn commerciële werk heeft Fernando ook een bloeiende carrière in de wereld van de hedendaagse kunst en wordt hij vertegenwoordigd door de prestigieuze Luis Adelantado Gallery. In zijn meest recente projecten zoekt hij het natuurlijke landschap op en biedt hij de kijker een morele en sentimentele reflectie op die natuur, dit door een proces van documenteren en conceptualiseren.

Zijn artistieke werk won vele prijzen waaronder de SPD – Society of Publication Designers (New York), de W-CA Contemporary Landscape Photography Open (UK), de Youth Arts Award van de Complutense universiteit (Spanje), de XVde International Call for Young Artists Gallery Luis Adelantado (Spanje).

Zijn werk werd ook geselecteerd om deel te nemen aan het Copenhagen Photo Festival (Denemarken), NordArt 2014 (Duitsland), het 13de Mostra Internacional Gas Natural Fenosa of Spain en de 15de China International Photographic Art Exhibition.

Fernando Maselli hield tentoonstellingen in kunstgallerijen zoals Luis Adelantado, Pilar Cubillo, Mad is Mad, het CEART – Tomás y Valiente Art Center in Fuenlabrada, het Alicante Institute of Culture Juan Gil Albert, het MAC (Museum of Contemporary Art, Coruña, Spanje) en nam deel aan verschillende kunstbeurzen zoals Casa // Arte, OFF Art Fair Brussels, ZONA MACO in Mexico DF, ARCO in Madrid en de spaanse fotografiebeurs Jääl.

Advertising - Scroll down to see other categories

 

Fernando_Maselli_10.jpg
Fernando_Maselli_09.jpg
Fernando_Maselli_11.jpg
Fernando_Maselli_08.jpg
Fernando_Maselli_07.jpg
Fernando_Maselli_26.jpg
Fernando_Maselli_25.jpg
Fernando_Maselli_24.jpg
Fernando_Maselli_23.jpg
Fernando_Maselli_22.jpg
Fernando_Maselli_21.jpg
Fernando_Maselli_20.jpg
Fernando_Maselli_19.jpg
Fernando_Maselli_18.jpg
Fernando_Maselli_17.jpg
Fernando_Maselli_16.jpg
Fernando_Maselli_15.jpg
Fernando_Maselli_13.jpg
Fernando_Maselli_12.jpg
Fernando_Maselli_06.jpg
Fernando_Maselli_05.jpg
Fernando_Maselli_04.jpg
Fernando_Maselli_03.jpg
Fernando_Maselli_01.jpg
Fernando_Maselli_02.jpg

Art- Scroll down to see other categories

 

Fernando_Maselli_35.jpg
Fernando_Maselli_36.jpg
Fernando_Maselli_27.jpg
Fernando_Maselli_28.jpg
Fernando_Maselli_34.jpg
Fernando_Maselli_33.jpg
Fernando_Maselli_32.jpg
Fernando_Maselli_31.jpg
Fernando_Maselli_30.jpg
Fernando_Maselli_29.jpg
Fernando_Maselli_14.jpg

Video Work

+
bottom of page